Rosenserien

Riktigt bra produkter med en god filosofi i grunden.

Fick tipset av en vän att använda mig av morotsolja för min torra hy. Produkten kom från Rosenserien, och jag gillade den verkligen. Har nu köpt en hel del av deras produkter och kan rekommendera dem med varmt hjärta. Rosenserien satsar verkligen på sina produktlöften. Såhär säger Rosenserien om sig själva:

En organisk och rättvis handelsbas av Aloe vera-gel
Rosenseriens produkter är baserade på certifierad ekologisk och Fairtrade-odlad Aloe vera-gel istället för vatten, vilket innebär att produkterna håller länge och behovet av konserveringsmedel minskar. Kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor används också som bas för många av produkterna. Rosenserien har alltid investerat i kvalitetsingredienser, då billiga ingredienser är ofta mindre effektiva. Våra växter kommer från ekologisk odling. Detta innebär att växterna inte sprutas med kemikalier eller odlas med konstgödsel och att de skördas för hand. Alla de stora kosmetikföretagen har nu insett att endast naturliga ingredienser av högsta kvalitet kan lugna och ta hand om huden på rätt sätt.

Eterisk rosolja från Bulgarien
Naturligtvis är rosolja en viktig del av Rosenserien och finns i nästan alla våra produkter. Rosor har använts i hudvård på grund av deras effektivitet och doft i tusentals år, på platser som Indien, Kina och det antika Grekland. Rosolja har en fantastisk effekt på alla hudtyper och är särskilt bra för känsliga och mogna hudtyper. Rosolja anses också ha en lugnande effekt på irriterad hud. Det tar 5000 kilo rosenblad för att producera 1 liter rosenolja.

Kallpressade oljor och kinesiskt grönt te
Andra ingredienser som används av Rosenserien är kallpressade vegetabiliska oljor från bland annat:  avokado, jojoba, oliv- och havtorn. Vi använder också kinesiskt grönt te och växter och örter som traditionellt används i örtmedicin. Det finns ingredienser som mjukgör, lugnar och reparerar, och andra som aktiverar och stimulerar, till och med ner till cellulär nivå.

Naturliga och vegetabiliska ingredienser
Rosenseriens produktinnehåll är 100% naturligt och doften kommer från eteriska oljor. Rosenseriens produkter har en bra pH-balans och är effektiva, med en utmärkt balans mellan vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. All olja som används är kommer från växter, som till exempel avokodor, oliver, havtorn samt ingredienser från kokosnötolja. Alla ekologiska odlade i Dominikanska republiken.

Naturliga konserveringsmedel
För att säkerställa hållbarheten i produkterna använder Rosenserien vitamin C och E och olika växtsalter från ris och basilika. Produkterna har en hållbarhetstid på två till två och ett halvt år från tillverkningsdatumet. Alla paket har bäst före-datum, vilket också gäller för ett öppnat paket. Dofterna avtar efter öppnandet eftersom vi bara använder små mängder naturliga dofter.

Avslutningsvis. Testa produkter från Rosenserien, de gör verkligen skillnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *