Rabatt på populärkulturell bok

Vi tycker som ni vet om att snacka om populärkultur i alla dess former. Men vad är egentligen populärkultur, vad har det varit och var är det påväg? Det här är väldigt intressanta frågeställningar som väldigt många forskare idag ställer sig. Simon Lindgren, docent vid Umeå Universitet har studerat det här ämnet väldigt noga och djupdykande. Han försöker i den bena ut om populärkultur kan analyseras vetenskapligt. Går det verkligen att forska om rockmusik eller YouTube?

Den senaste upplagan av boken trycktes 2009 men är fortfarande i allra högsta grad aktuell. För 291:- kan du köpa den via Bokus.com. Men jag skulle också vilja tipsa dig om Kampanjjakt som just nu har en rabattkod som ger dig 5% rabatt på ett helt köp för nya kunder som beställer böcker eller något från Bokus sortiment. De har så klart alla möjliga rabattkoder, och även fler varianter från just Bokus.

Har själv beställt hem boken och kommer att börja läsa den nu till helgen. Så varför inte beställa den du också? Och berätta gärna om vad du tyckte om den när du läst den. Det kommer jag göra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *