Konst av bilskrot

Konst kan ta många former, och innehålla många olika saker. Det finns egentligen ingen riktig förklaring på vad konst är och googlar du på det så står det att konst kan vara vad som helst. Men kan det verkligen det? Kan exempelvis bilskrot vara konst?

 

Ja det låter konstigt att konst kan vara vad som helst, men om man tänker på det så är det klart att bilskrot kan vara konst. Faktum är att skrotkonst är något som växer mer och mer i popularitet och man utvecklar hela tiden vad som är inkluderat i konsten.

 

Bara fantasin sätter gränser för vad du vill kan ha med i konsten. Om det är gamla leksaker, bilskrot eller en gammal kaviartub så är det du själv som sätter gränserna. Du kan välja att ha dem var för sig eller alla tillsammans. Vem vet vad det kan bli utav bilskrot, en gammal kaviartub och lite gamla leksaker? Det fösta som kommer upp i tanken kan ju inte vara något annat än ett rejält konststycke, eller hur?

 

Just definitionen av vad konst är gör att det väldigt spännande att också diskutera vad konst betyder för olika människor. Vissa kan tycka att konst enbart kan ta formen utav en välgjord tavla eller en fin skulptur, medan andra inte alls håller med och tycker konsten tar form utav gamla samlarobjekt eller skrotdelar. Det fina är att ingen utav de har fel i vad de tycker, för eftersom att konst kan vara vad som helst så är det inte bara du som bestämmer vad konsten ska innehålla, utan också vad konst är för dig.

 

Konst i kan också många gånger vara väldigt värdefullt och den som vill äga det specifika konstycket behöver ofta betala mycket för det. Det kanske kan vara värt att tänka på nästa gång du står med en bit bilskrot i din ägo, för det är ju faktiskt konst, i alla fall för vissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *